Bröllopsföljet

 


Sophie Silvfer

Brudtärna och en utav brudens närmsta vän långt bort på västkusten. Lever med sin man Rasmus och deras son Thor. Bli inte chockad över hennes dialekt för hon är en äkta skåning som har bosatt sig i Varberg, tänk er själva den blandningen.
Har en stor kärlek till hundar och brudparets hund Bubblan. När hon fick frågan om hon ville vara brudtärna bara skrek hon i telefonen. Hon va ett självklart val och helt rätt person att axla rollen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma Borgström

Brudtärna och brudens största telefonkompis. Det går inte åka bil utan ett samtal med Emma i princip. Emma bor i Halmstad med Chihuahuan Leo och jobbar som Tandsköterska i Falkenberg. Har en förkärlek till att dricka kaffe och fika på Starbucks och det finns ingen större sockerråtta än denna damen!
Denna kvinnan har ett enormt stort hjärta och behöver man en kram är hennes dom bästa! När hon fick frågan om att vara brudtärna hörde man ett tyst snyft och sen kom tårarna. Finns ingen bruden hellre skulle vilja ha vid sin sida denna dagen!

 

 

 


Sebastian Loftby

Marskalk och brudgummens personliga frisör. Bor i Kalmar men är en äkta Hultsfredsbo från början. En riktig livsnjutare ut i fingerspetsarna och ser inga problem utan bara lösningar. En riktig skojare som inte har långt till skratt och är öppen för förslag och tackar inte nej till ett äventyr. Har en stor kärlek till brudparets son och speciellt Bubblan. När han fick frågan om att vara bestman kom det ett skratt och ett självklart, han va också det självklara valet för brudgummen.

 

 

 

 

 

Pierre Nelson

Marskalk och tillhör en utav brudgumens äldsta vänner. En jägare och skogsmänniska med ett familjehjärta. Blev ihoptussad med en utav brudens bästa vänner vilket slutade med villa och två barn i Hammarsebo utanför Hultsfred. Jobbar med att lyfta tunga lyft med kran och tillbringar gärna en fredagskväll framför brasan med ett glas wiskey och ett trevligt sällskap. När han fick frågan om att vara marskalk blev det ett nervöst okej men brudparet vet att han kommer lösa det med bravur!